שמרית גורן-בולוטין

24 ינו 20171 דקות

סלט ירוק עם פטריות, תאנים ושקדים

רכיבים ואופן ההכנה


לזרוק לקערה:

צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה קצוצה

6 גבעולי סלרי + העלים- לקצוץ

7 עלי חסה מאיזה סוג שרוצים, קרועים לחתיכות

חצי חבילת פטריות שמפיניון או כל סוג אחר שרוצים, לחתוך לפרוסות

4 תאנים בשלות חתוכות לרבעים

3 כפות שקדים חתוכות גס

2 כפות זרעי צ'יאה

לרוטב:

שתי תאנים

רבע כוס שמן זית

כף חומץ בלסמי

כפית מלח עשבים

מעט פלפל שחור

שן שום כתושה

2 כפות סילאן

לטחון הכל יחד, לתקן תיבול אם צריך.

לשפוך על הסלט ולערבב.

    2320
    0