שמרית גורן-בולוטין

30 ינו 20171 דקות

סלט ירוקים אדומים עם נגיעות אגוז ברזיל


בשוק

לסלט

צרור גבעולי סלרי + העלים שלו

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

כוס עגבניות שרי רגילות ותמר

2 עגבניות גדולות רגילות

1 פלפל אדום רומירו

2 כפות גרעיני חמנייה

כף גרעיני דלעת

2 אגוזי ברזיל

לרוטב

כפית מלח עשבים

מיץ מ- 1 לימון

כפית סילאן

5 כפות שמן זית

במטבח

  • קצצו את גבעולי הסלרי והעלים שלו

  • קצצו את הפטרוזיליה והכוסברה

  • חצו את עגבניות השרי ל- 2

  • חתכו את הפלפל לריבועים קטנים

  • חתכו את העגבניות לסירות

  • כעת ערבבו את רכיבי הסלט המוכנים בקערה בשילוב גרעיני החמניה והדלעת (בלי אגוזי הברזיל)

  • ערבבו בצנצנת את רכיבי הרוטב ושפכו מעל הסלט, ערבבו אותו

  • תקנו תיבול אם צריך

  • גרדו בפומפייה את אגוזי הברזיל ופזרו מעל הסלט

..תאכלו בהנאה רבה כי הוא פשוט טעים


 

#ירקות #סלט #טבעוני #ללאגלוטן

    1770
    0