שמרית גורן-בולוטין

31 ינו 20171 דקות

גבינת קשיו שקדים טבעונית

עודכן ב: 20 מאי 2020


בשוק

1 כוס שקדים שהושרו 8 שעות (רצוי קלופים כדי שהגבינה תצא לבנה אך לא חובה)

1 כוס קשיו שהושרו שעתיים

מיץ מחצי לימון

אחת ו-1/2 כפיות מלח עשבים

1 כף שמן קוקוס

1 כף שמרי בירה

2 שיני שום

אחת ו- 1/4 כוסות מים

במטבח

  • להכניס את כל הרכיבים לבלנדר ורק 3/4 מכמות המים ולהתחיל לטחון

  • להוסיף בהדרגה את יתרת המים עד שמגיעים למרקם קטיפתי גבינתי

נשמר במקרר עד 5 ימים


 

#טבעוני #ללאגלוטן #ממרח

    3750
    0