top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

אין ארוחה מפסקת בלי מרק

עודכן: 6 בדצמ׳ 2022

כל ארוחה מפסקת זקוקה למרק🍜

השאלה היא איזה מרק..

אז המרק הזה טעים ברמה אחרת,

הניחוח שלו מופץ בכל הבית ואני מתהלכת לי על ענני הריחות כשהוא מתבשל בסיר.

אין כמו מרק פטריות כדי לנחם, להשביע, לחמם את כל התאים בגוף ולומר למישהו שאתה אוהב אותו.

המרק הזה הוא אהבה אחת גדולה למה שיש לטבע להציע לנו.

אני אוהבת להכין את המרק הזה למשפחה שלי.

כי פטריות- זה העתיד של העולם הזה.

וגם כי הילדים שלי מתים על מרק פטריות

(בלי קשר..השבוע הולכת לצפות בסרט דקומנטרי על פטריות וריפוי, מבטיחה לעדכן)

ובינתיים, מתכון..כדי שלא תכעסו עלי.

תכינו אותו לארוחה המפסקת ולמי שאתם אוהבים🖤



מרק פטריות ובצלים

חבילת פטריות שמפיניון לבנה

חבילת פטריות שמפיניון חומה

4 פטריות פורטובלו גדולות

צרור פטריות שימאגי לבנות

צרור פטריות שימאגי חומות

4 פטריות פורצ'יני

2 בצלים סגולים

3 בצלים אדומים ארוכים (SPRING RED ONION) הם נראים כמו בצל ירוק אבל בקצה שלהם הם אדומים, משתמשים בכל החלקים שלהם.

במידה ואין- אפשר במקום זה 6 בצלים ירוקים/ 3 כרישות להשתמש בכל הירק!

2 שיני שום

3 כוסות ציר ירקות / ציר עוף מה שמתאים לכם

כף מלח גס אטלנטי

רבע כפית פלפל שחור גרוס

כף שורש ג'ינג'ר טרי מגורד

כף שמן קוקוס



לקצוץ את כל הפטריות ולשים בקערה בצד

לקצוץ את הבצלים הסגולים ולהניח בצד

את הבצל הארוך האדום או הירוק יש לקצוץ ולהפריד בין החלקים הלבנים/ אדומים- לבין החלקים הירוקים.

לחמם בסיר גדול את שמן הקוקוס ולהכניס את התבלינים והג'ינג'ר, לערבב כשלושים שניות.

כעת ניתן להכניס את הבצלים הקצוצים מלבד החלק הירוק של הבצל הארוך.

לערבב עם התבלינים כל כמה דקות עד שהבצלים מתרככים.

להוסיף את הפטריות ולערבב היטב, להוסיף שיני שום כתושות ולערבב שוב.

אחרי 2 דקות בערך ניתן להוסיף את הציר ואת החלק הירוק של הבצל

להביא לרתיחה אחת קצרה

להחליש את האש ולבשל כחצי שעה עם מכסה.

לטעום ולתקן תיבול אם צריך, ומוכן!



שיהיה צום קל, גמר חתימה טובה.

שיהיה לנו עולם טוב ובריא יותר לחיות בו.

המתכון הזה הוא חלק מספר המתכונים שמקבלים בניקוי Refresh

שמתחיל ב 22 באוקטובר.

פרטים בלינק כאן



מנות נוספות שמתאימות לארוחה המפסקת:



ליציאה מהצום

373 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page