אמא אפשר מאפינס אחד?


רגע יולי אני מצלמת..




מאז שהילדים שלי היו קטנים, תמיד אהבתי להוסיף קמחים שונים וחדשים למאפים מוכרים ואהובים, ככה כל פעם קצת. כף פה וכף שם, לאט לאט הכף הפכה לרבע כוס, חצי כוס ויותר.

מי שרוצה להרגיל את הילדים שלה לקמחים חדשים שיש בהם ערכים תזונתיים גבוהים יותר, זו הדרך.

אצלי הם אוכלים מאפינס שכולו מקמח טף כי כבר רגילים, אני ממליצה למי שאצלה לא אוכלים קמח טף בכלל, להתחיל בקטן. תזכרו שהטף לפעמים צובע את המאפינס לכהה יותר (תלוי בזן של הטף שאתן קונות)

אני קונה פה את הזן הזה: https://amzn.to/3ewV4x0

בארץ קניתי את של מנחת הארץ.



אז למה להוסיף טף לתזונה שלהם ושלנו בכלל.

טף הוא הדגן הקטן בעולם, מקורו באפריק