חזרתי אתמול ממקסיקו
היום בבוקר הלכנו ישירות לשוק האיכרים לקנות ירקות, פירות, נבטים, שקדים ..
מתה על שוק האיכרים הזה שיש לנו כאן בוולנט קריק, קליפורניה.
כשחזרנו התחשק לי להכין גוואקאמולי קצת חריף אבל לא עם צ'ילי
שבוע שאכלתי צ'ילי עם כל דבר ורציתי לגוון
זה מה שיצא, ויצא מדהים!
גוואקמולי חרדלי
אבוקדו שלם רך
צנונית קצוצה
בצל ירוק קצוץ
2 כפות ממרח חרדל אורגני איכותי
2 כפות רוטב סויה תמרי ללא גלוטן
מיץ מלימון שלם
2 כפות שמרי בירה ללא גלוטן
רבע כפית מלח שום
מעט פלפל
למעוך את האבוקדו בקערה קטנה, להוסיף תבלינים, סויה, מיץ לימון, חרדל ושמרי בירה
לערבב היטב, לתקן תיבול אם צריך.
להוסיף מעל את הצנונית והבצל ולהגיש.
יאמי!
הכנתי גם שעועית ירוקה מוקפצת בבלסמי ומעט שמן זית
בוק צ'וי שהוקפץ ב ברוטב קוקונס אמינו שום
וסלט ענק של נבטי חמניה, נבטי ברוקולי, קייל, עגבניות שרי וגזרים
מתובל בחומץ קוקונט אמינו ומיץ לימון ומעט מלח עשבים
מה עוד יש לי בשבילכם?
תצטרפו לתכנית החורף שלי שמתחילה שבוע הבא
ייעוץ תזונתי מותאם אישית
שאו ברכה, שבוע נפלא
Commenti