מאפינס שוקו שיבולת שועל

המאפינס הזה נולד כשיולי אמר לי, נו אמא יש כבר מאפין שוקולד??

צודק.


מאפינס ששש (שוקו שיבולת שועל)

מה צריך?

כוס וחצי קמח שיבולת שועל / קמח כוסמין/ חצי חצי

2 בננות גדולות בשלות

1/2 כוס 100% אבקת קקאו איכותית ללא תוספת סוכר

כף תמצית וניל איכותית

1/2 כוס מייפל

1/3 כוס חלב קוקוס

1/4 כוס מים חמים

כפית סודה לשתייה

כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום

כף חומץ תפוחים

מעט מלח, קינמון

3 כפות סוכר קוקוס (לא חובה אך המאפינס לא מאד מתוקים בלי זה, לנו זה טעים אבל ענין של טעם)

קקאו ניבס / פצפוצי שוקולד – לא חובה אך כדאי


מה עושים עם זה?

לחמם תנור ל 180 צלזיולס / 370 פרהניייט

לסדר מנג'טים (רצוי אקולוגיים) בתבנית מאפינס

למעוך את הבננות ולהעביר לקערה,

להוסיף אליהם את הווניל, המייפל, הסוכר, המלח והקינמון, חלב הקוקוס ולערבב היטב.

לנפות לקערה את הקקאו ואת הקמחים (מומלץ מאד לנפות כדי שהמאפינס יצאו אווריריים)

קפלו פנימה את הקמחים עד שהתערובת אחידה. הוסיפו את הקקאו ניבס ואת החומץ וערבבו שוב מהר ומלאו את תבניות המאפינס עד 3/4. הכניסו לתנור ל 22 דקות בדיוק.

צננו לגמרי לפני הגשה





הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

3253 Surmont Drive.

Lafayette, CA, 94549

USA

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon

925-878-2963