מה צריך?
כוס וחצי קמח מלא (אפשר קמח מלא, כוסמין או 1:1 ללא גלוטן)
1 ביצה (לטבעונים - חצי בננה מעוכה)
1/3 כוס שמן קוקוס מומס
כף תמצית וניל
1/2 כוס סוכר קוקוס
50 גרם רסק תפוחים טבעי
כף סודה לשתיה
קמצוץ מלח
שוקולד צ'יפס (אני השתמשתי בשל חברת סוויטנגו בלי תוספת סוכר)

מה עושים עם זה?
חממו תנור ל 180 מעלות, רפדו תבנית עם ניר אפיה (רצוי אקולוגי)
בקערה ערבבו את השמן קוקוס, סוכר, ביצה/חצי בננה, וניל, רסק תפוחים
הוסיפו בהדרגה את הקמח, הסודה, המלח וערבבו עד שנוצר בצק גמיש
אם הבצק רטוב מדי, הוסיפו טיפה קמח..ממש מעט.
לבסוף קפלו פנימה את השוקולד צ'יפס

צרו עיגולים, שטחו עם מזלג ושגרו לתנור לעשר דקות!
צננו לגמרי על רשת צינון לפני הביס הראשון
שיהיה לכם לבריאות, עוגיה מדי פעם עושה מתוק בנשמה וגם זה חשוב.
Commentaires