פנקייק שווה ביותר שמתאים גם לפסח


מסורת זו מסורת, שבת זו שבת

אז פנקייק בחג הפסח, למה לא בעצם?

האמת היא שזה לא שאנחנו שומרים כשרות כלשהי אבל יוצא שרוב הקמחים שאני משתמשת בהם בבית בשוטף, מתאימים לפסח לאוכלי קטניות, קמח חיטה לא היה אצלי בשימוש כבר די הרבה זמן ואם כבר חיטה אז אני קונה רק קמח שטחון מדגנים עתיקים שמגודלים פה בצורה אורגנית כמו למשל קמח איינקורן, קמח קמוט ועוד כל מיני קמחים שיש רק פה בטקסס ואפילו איני זוכרת את שמם, אנחנו גרים 20 דקות מטחנת הקמח הכי שווה באזור וכל המאפיות הכי טובות, מזמינות ממנה קמחים.


אבל הפנקייק הזה הוא מקמחים אחרים, ללא גלוטן ומתאימים לפסח (לאוכלי קטניות).



מה יש בהם:


כוס קמח קמח *סורגום (נקרא גם קמח דורה)- אני קונה את זה

¼ כוס קמח טף

¼ כוס קמח ארורוט / קמח טפיוקה / קמח קסאבה

¼ כוס מייפל / סילאן אם בא לכם פנקייק כהה