פסטה פסטו אפונה מפתיע

היי חברים,


והפעם..חזרנו מטיול ולא היה במקרר כלום מלבד אויר

הפריזר לעומת זאת היה קצת יותר סימפתי ומתוכו חייכו אלי צנצנות של פסטו שהכנתי לפני שבועיים והקפאתי כי אני גאון.

חצי שקית של אפונה קפואה עמדה שם ליד הפסטו והחלטתי לשלב.

פסטה איכותית תמיד יש בבית, ארוחה בכלום זמן זה בדיוק מה שצריך במצבים כאלו.


יצאה מנה ירוקה וטעימה לכל המשפחה, עשירה בחלבון מהצומח, עלים ירוקים, שומנים בריאים ופחמימות מה עוד צריך כדי לגרום לילדים שלי לאכול, לשבוע ולעזוב אותי קצת בשקט.



פסטה פסטו אפונה

לא רק לילדים :)


מה צריך

👈פסטה מקמח חומוס מבושלת לפי הוראות יצרן (או כל פסטה שתרצו שמכילה אחוז חלבון גבוה כי זה הקטע במנה הזו)

👈כוס אפונה מבושלת לפי הוראות יצרן ומקוררת בצד

👈צרור גדול מאד של עלי בזיליקום- רצוי אורגני

👈צרור גדול מאד של כוסברה / או פטרוזיליה אם אתם מאלו שלא אוהבים- רצוי אורגני

👈4 אגוזי ברזיל (רצוי מושרים ל4 שעות)- מוסיף לפסטו שלכם סלניום! למי שאין אגוזי ברזיל אפשר חופן שקדים או קשיו או זרעי חמניה

👈</