קציצות טופו שוחות בים של עגבניות

עודכן: 27 בספט׳ 2020

חלמתי בלילה על צבעים אדום וירוק ובבוקר קמתי ואמרתי לעצמי, איך זה יתכן שאין לי מתכון של קציצות ירוקות עם רוטב אדום.

הרי מדובר על צבעים משלימים ובטוח שגם הטעמים יהיו מושלמים יחד.

אז הלכתי למטבח, זה מה שיצא




קציצות טופו ברוטב עגבניות


מה צריך?

300 גרם טופו קשה

180 גרם תרד/ מנגולד קצוצים ללא העלים

160 גרם דלורית / בטטה/ דלעת אפויה (לאפות מעט שלא תהיה רכה מדי ועדיף יום לפני ולשמור במקרר)

2 שיני שום כתושות

1 בצל בינוני קצוץ

2 בצלים ירוקים

כף מלח גס אטלנטי

חצי כפית אבקת קארי

כפית פלפל

3 כפות שמן זית

5 כפות קמח חומוס

מעט שמן זית להקפת הבצל

מה לעשות עם זה?

הוציאו את הטופו מהאריזה והניחו אותו בצל