top of page

סלט ירוקים אדומים עם נגיעות אגוז ברזיל

תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטיןשמרית גורן-בולוטין

עודכן: 7 במרץ


 

בשוק

לסלט

צרור גבעולי סלרי + העלים שלו

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

כוס עגבניות שרי רגילות ותמר

2 עגבניות גדולות רגילות

1 פלפל אדום רומירו

2 כפות גרעיני חמנייה

כף גרעיני דלעת

2 אגוזי ברזיל

לרוטב

כפית מלח עשבים

מיץ מ- 1 לימון

כפית סילאן

5 כפות שמן זית


סלט ירוקים אדומים עם נגיעות אגוז ברזיל

במטבח

  • קצצו את גבעולי הסלרי והעלים שלו

  • קצצו את הפטרוזיליה והכוסברה

  • חצו את עגבניות השרי ל- 2

  • חתכו את הפלפל לריבועים קטנים

  • חתכו את העגבניות לסירות

  • כעת ערבבו את רכיבי הסלט המוכנים בקערה בשילוב גרעיני החמניה והדלעת (בלי אגוזי הברזיל)

  • ערבבו בצנצנת את רכיבי הרוטב ושפכו מעל הסלט, ערבבו אותו

  • תקנו תיבול אם צריך

  • גרדו בפומפייה את אגוזי הברזיל ופזרו מעל הסלט

..תאכלו בהנאה רבה כי הוא פשוט טעים

 מזמינה אתכןם להצטרף לקהילה שלי

תקבלו מתכונים והמלצות תזונה ראשונים..

אני לא חופרת..רק אומרת..


הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page