top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

מאפינס ליצ׳י וחלב קוקוס ללא גלוטן

עודכן: 22 במאי


 

מה צריך

**כמות מספיקה ל -14 מאפינס


כוס וחצי קמח שקדים

1/2 כוס קמח דוחן/ קמח אורז מלא/ כל קמח אחר ללא גלוטן

1/2 כוס חלב קוקוס בלי חומר משמר

3 כפות סוכר קוקוס

4 כפות פתיתי קוקוס לא ממותקים

4 תמרי מגהול מגולענים

1 בננה בשלה גדולה / ביצה

1 1/2 כוסות ליצ'י טרי מגולען עם הנוזלים שלו

1.5 כפיות תמצית וניל

קמצוץ מלח

4 כפות שמן קוקוס

100 גם רסק תפוחים טבעי לא ממותק

1 כפית סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

איך מכינים:

חממו תנור ל 170 מעלות צלזיוס

ערבבו בבלנדר את כל הרטובים: חלב קוקוס, בננה או ביצה, תמצית וניל, רסק תפוחים, ליצ'י, תמרים, שמן קוקוס וסוכר הקוקוס (כדי שימס בתערובת)

ערבבו בקערה גדולה כל היבשים: הקמחים ,פתיתי קוקוס, אבקת סודה ואפייה, מלח וסוכר

העבירו את העיסה הרטובה ליבשה וערבבו קלות רק עד שהן מתאחדות (שלא יצא דחוס מדי)

העבירו לתבניות המאפינס עם מנג'טים והכניסו לתנור ל 30 דקות. המאפינס מוכן כאשר קיסם יוצא רק עם פירורים קלים עליו.


צננו גמרי לפני הגשה . טעים יותר יום אחרי!

91 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page