top of page

מאפינס שוקולד ושקדים

  • תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטין
    שמרית גורן-בולוטין
  • 24 בפבר׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

בשוק

1 כוס קמח שקדים (שקדים טחונים)

1 כוס קמח כוסמין מלא

1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום

1 כפית סודה לשתייה

2 כפיות קקאו אורגני

25 גרם שוקולד מריר חתוך לחתיכות קטנות/ קקאו ניבס

קמצוץ מלח

4 כפות שמן קוקוס מומס

2 כפות גדושות רסק תפוחים טבעי ללא תוספות

5 כפות מייפל טבעי

3 כפות סילאן טבעי

2 כפיות תמצית וניל טבעית

1 ביצה אורגנית בטמפרטורת החדר

1/4 כוס מים רותחים


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

במטבח

רגע לפני - לחמם תנור ל 170 מעלות, לסדר 20 מנג'טים בתבנית מיני מאפינס

  • ערבבו את כל החומרים היבשים מלבד השוקולד המריר (קקאו ניבס)

  • ערבבו את כל החומרים הרטובים מלבד המים

  • הוסיפו חומרים רטובים ליבשים וערבבו רק עד שמתאחדים

  • הוסיפו את המים הרותחים וערבבו שוב

  • הוסיפו את השוקולד ובחשו קלות

  • מזגו את הבלילה למנג'טים עד 3/4 גובה

  • הכניסו לתנור ל 12 ד' (מיני מאפינס), 18 דקות (מאפינס)

לצנן לפני שנוגסים

Comments


״ בכל דבר בטבע יש משהו מן המופלא ״  אריסטו.

  • Instagram
  • Facebook

הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page