בשוק
1 כוס קמח שקדים (שקדים טחונים)
1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
1 כפית סודה לשתייה
2 כפיות קקאו אורגני
25 גרם שוקולד מריר חתוך לחתיכות קטנות/ קקאו ניבס
קמצוץ מלח
4 כפות שמן קוקוס מומס
2 כפות גדושות רסק תפוחים טבעי ללא תוספות
5 כפות מייפל טבעי
3 כפות סילאן טבעי
2 כפיות תמצית וניל טבעית
1 ביצה אורגנית בטמפרטורת החדר
1/4 כוס מים רותחים
במטבח
רגע לפני - לחמם תנור ל 170 מעלות, לסדר 20 מנג'טים בתבנית מיני מאפינס
ערבבו את כל החומרים היבשים מלבד השוקולד המריר (קקאו ניבס)
ערבבו את כל החומרים הרטובים מלבד המים
הוסיפו חומרים רטובים ליבשים וערבבו רק עד שמתאחדים
הוסיפו את המים הרותחים וערבבו שוב
הוסיפו את השוקולד ובחשו קלות
מזגו את הבלילה למנג'טים עד 3/4 גובה
הכניסו לתנור ל 12 ד' (מיני מאפינס), 18 דקות (מאפינס)
לצנן לפני שנוגסים