top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

תבשיל פטריות וחומוס בקארי



מה צריך?

* כוס חומוס מבושל. אפשר חומוס קפוא מבושל או קופסת שימורים (ללא BPA) של גרגירי חומוס, רצוי ללא תוספת מלח.

* 3 כוסות פטריות מכל סוג שתרצו, פה בחרתי בפטריות קרימיני ושיטאקה

* 1 בצל קצוץ

* 2 בצל ירוק

* 2 שיני שום

* כפית אבקת קארי

* פלפל שחור ומלח לפי הטעם

*מעט שמן זית לטיגון



הכנה:

חממו מחבת גדולה והוסיפו את השמן, טגנו את הבצל כמה דקות עד שמקבל השחמה, הוסיפו את הפטריות וערבבו ותנו להם כמה דקות במחבת להגיר את הנוזלים שלהם, המשיכו לטגן אותם עוד קצת לאחר מכן שהנוזלים יתאדו קצת. הוסיפו את גרגירי החומוס וערבבו אותם פנימה, כעת הוסיפו את הקארי, הפלפל והשום, ערבבו אותם לתערובת ותנו להם 2 דקות להיפתח. הוסיפו את המלח תטעמו ותקנו תיבול אם צריך.

אפשר להוסיף גם חריף למי שיכול ואוהב .



הגישו עם בצל ירוק קצוץ מעל (גם החלק הלבן)

מנה הכי מנחמת לחורף קריר, אפשר לאכול אותה ככה או כמובן על מעט אורז מלא/ קינואה וכל מה שתבחרו.



בתאבון

32 צפיות0 תגובות

Comments


bottom of page