top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

כדורי באונטי


 

בשוק

לכדורים

כוס וחצי פתיתי קוקוס טבעיים לא ממותקים

2 כפות מייפל טבעי

1 כפית תמצית וניל

2 כפות חמאת שקדים

כף שמן קוקוס

לציפוי:

כוס עיסת קקאו נא (או אם אין לכם אז אפשר לשים חצי חבילה של שוקולד מריר משובח עם מינימום 72% אחוזי קקאו)

2 כפות שמן קוקוס

2 כפות סוכר קוקוס

4 כפות פצפוצי קינואה טבעיים (קינופלקס)


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

במטבח

  • ערבבו את כל רכיבי הכדורים בבלנדר רק עד שהעיסה אחידה

  • הכניסו למקרר להתייצבות לעשרים דקות

  • בינתיים אפשר להכין את הציפוי:

  • המיסו את השוקולד ושמן הקוקוס בבאן מארי על אש נמוכה מאד (סיר קטן העומד מעל סיר עם מים רותחים) שימו לב שהסיר עם השוקולד לא יגע במים.

  • ערבבו את השוקולד והשמן עד להמסה בלבד והורידו מהאש

  • הוסיפו את סוכר הקוקוס והמשיכו לערבב

  • הוסיפו את פצפוצי הקינואה וערבבו

  • הוציאו את עיסת הקוקוס מהמקרר וגלגלו עיגולים וטבלו אותם ברוטב השוקולד הניחו אותם על ניר אפייה כדי למנוע הידבקות

...ללקק את האצבעות, לשים בפריזר ולהשתדל לא לחסל את הכל ביום אחד

315 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page