top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

מאפינס ליצ׳י וחלב קוקוס


 

בשוק

**כמות מספיקה ל -14 מאפינס

כוס וחצי קמח שקדים (שקדים קלופים וטחונים)

1/2 כוס קמח דוחן

1/2 כוס חלב קוקוס בלי חומר משמר

3 כפות סוכר קוקוס

4 כפות פתיתי קוקוס לא ממותקים

4 תמרי מגהול מגולענים

1 בננה בשלה גדולה

1 1/2 כוסות ליצ'י טרי מגולען עם הנוזלים שלו

1.5 כפיות תמצית וניל

קמצוץ מלח

4 כפות שמן קוקוס

100 גם רסק תפוחים טבעי לא ממותק

1 כפית סודה לשתיה

1 כפית אבקת אפיה


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

אופן הכנה:

לחמם תנור ל 170 מעלות

לערבב בבלנדר את כל הרטובים: חלב קוקוס, בננה, תמצית וניל, רסק תפוחים, ליצ'י, תמרים, שמן קוקוס וסוכר הקוקוס (כדי שימס בתערובת)

לערבב בקערה גדולה כל היבשים: קמח דוחן, קמח שקדים,פתיתי קוקוס, אבקת סודה ואפייה, מלח וסוכר

להעביר את העיסה הרטובה ליבשה ולערבב קלות רק עד שמתאחדות (שלא יצא דחוס מדי)להעביר לתבניות המאפינס (סיליקון או עם מנג'טים) ולהכניס לתנור ל 30 דקות. המאפינס מוכן כאשר קיסם יוצא רק עם פירורים קלים עליו.

לצנן גמרי לפני הגשה אחרת הוא מתפורר. טעים יותר יום אחרי!

78 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page