לחם בננה ופקאן מדהים! טבעוני, ללא גלוטן וללא שמן!

עודכן: 25 בינו׳


לכולנו מגיע השלב שבו הבננות לא נאכלות והן יושבות בפינה מחכות לגאולה..

הם ישמחו מאד להפוך ללחם בננה המשגע הזה שהפיץ ריח של בית ..בכל הבית.


חשוב לי להוסיף שאני לרוב לא מחממת אגוזים וזרעים כדי שחומצות השומן שלהם לא יתחמצנו, אבל ככה פעמיים שלוש בשנה אני כן זורמת עם הטעמים ויודעת שכשהתזונה מאוזנת, הגוף ידע להתמודד גם עם כמה אגוזים מחוממים.


מה צריך?


3 בננות בינוניות בשלות מאד (מנוקדות)

1 כוס קמח פליאו (במקומו אפשר כל קמח ללא גלוטן 1:1)

1/2 כוס קמח אורז מלא (אני פשוט טוחנת אורז מלא בויטמיקס המיוחד שלי לקמחים)

1/2 כוס קמח ארורוט- Arrowroot (אפשר במקומו קמח טפיוקה או קסאבה)

כפית א. אפיה ללא אלומיניום

כפית סודה לשתיה

קמצוץ מלח

כף תמצית וניל

1/2 כוס סוכר קוקוס