מרק שעועית מנומרת מפנק

אני גרה ליד העיר המדהימה ברקלי בקליפורניה, מעבר לקסם שיש בה ולרבגוניות של האנשים שגרים בה, לבתים המטריפים שכל אחד לוקח אותך לכיוון אחר, לחנויות הוינטאג' המטורפות, לאוכל השווה, למטפל האנרגתי שלי שלא יכולה בלעדיו,

יש בה גם חנות מדהימה לתוצרת טרייה ומקומית "מונטריי מרקט"

אני חושבת שיש בחנות בערך 30 סוגים שונים של שעועיות, כל פעם אני בוחרת אחרת , מנביטה ושוקלת מה לעשות איתה.

הפעם לפני הנסיעה לישראל, בחרתי שעועית מנומרת בצבעים חום לבן ששמה

כאן Cow Beans

השריתי לילה, הנבטתי והקפאתי. טסתי לארץ. חזרתי.

בישלתי מרק שעועית מנומרת מונבטת, כמה כיף שהכל מונבט ומחכה לי במקרר ולא צריך לעבוד קשה.




מרק שעועית מנומרת מונבטת וירקות כתומים (מי מוצאת לי שם יותר קצר וקולע?)



מה צריך?

2 כוסות שעועית מונבטת (לא משנה איזה סוג, ואם אין לכם שעועית מונבטת, פשוט תשרו שעועית לילה ותבשלו את המרק קצת יותר עד שהיא רכה מספיק)

3 בטטות גדולות קלופות וחתוכות גס