קציצות פלאפל כוסמת מונבטת

עודכן: 13 במאי

ללא גלוטן // טבעוני // ללא טיגון

יש אנשים שחושבים שמי שאוכל תזונה מהצומח בלבד, מצמצם את האופציות התזונתיות שלו.

אני רואה את זה הפוך, מאז שנכנסתי חזק לתזונה שמבוססת על מזון מלא מן הצומח בלבד לפני עשור בערך, התזונה שלי הפכה יותר ויותר מגוונת מאי פעם.

כל חומר גלם איכותי ומזין הפך להיות כלי בידי היוצר, כזה שניתן להפוך אותו לכל כך הרבה מנות ורעיונות ושילובים אין סופיים עשיר.

לעולם לא חשבתי שאכין פלאפל מכוסמת והנה זה קרה במקרה תוך כדי בישול אינטואיטיבי והכרת חומרי הגלם איתם אני עובדת.

הפלאפל יצא באמת מעולה, לא בטעם של פלאפל מטוגן אך לחלוטין בטעם של פלאפל.

ממליצה להכין וגם להנביט וכמובן לאכול עם סלט וטחינה איכותית.

המתכון הזה נולד עבור ספר המתכונים המחודש שמשתתפות תכנית הניקוי הקרובה יקבלו במתנה, פרטים נוספים על הניקוי בסוף המתכון.



פלאפל כוסמת מונבטת (כמות של 15 קציצות בערך)


רכיבים:

כוס כוסמת ירוקה