top of page

תבשיל שעועית ירוקה עם גרגירי חומוס

  • תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטין
    שמרית גורן-בולוטין
  • 13 בספט׳ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 6 במרץ

אחד התבשילים הקלים והשווים ביותר! בהבטחה


מה צריך?

שקית קפואה של שעועית ירוקה

400 גרם חומוס מונבט/ קפוא

1 עגבנייה חתוכה גס

1 בצל קצוץ

1 פלפל אדום חתוך גס

1 שן שום

כפית שורש ג'ינג'ר מגורד

חצי כפית פפריקה

מעט כמון

כפית מלח עשבים

מעט שמן זית

¼ כוס מים

¼ כוס רוטב עגבניות ביתי / רסק עגבניות


מה עושים עם זה?

במחבת רחבה חממו את שמן הזית והוסיפו את התבלינים וערבבו עם השמן

הוסיפו את הבצל עד והקפיצו עד שמתרכך. הוסיפו את הפלפל, השום וערבבו כמה דקות.

הוסיפו את העגבניה, החומוס והשעועית ובשלו כחמש דקות עם מכסה

לאחר שהשעועית קצת התרככה, הוסיפו את המים ואת רוטב העגבניות ובשלו עוד כמה דקות ללא מכסה עד שהחומוס רך ומוכן והנוזלים התאדו. אל תבשלו יותר מדי.

להגיש מעל אורז זה מושששלם

Comments


״ בכל דבר בטבע יש משהו מן המופלא ״  אריסטו.

  • Instagram
  • Facebook

הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page