רכיבים ואופן ההכנה
לזרוק לקערה:
צרור גדול של פטרוזיליה קצוצה קצוצה
6 גבעולי סלרי + העלים- לקצוץ
7 עלי חסה מאיזה סוג שרוצים, קרועים לחתיכות
חצי חבילת פטריות שמפיניון או כל סוג אחר שרוצים, לחתוך לפרוסות
4 תאנים בשלות חתוכות לרבעים
3 כפות שקדים חתוכות גס
2 כפות זרעי צ'יאה
לרוטב:
שתי תאנים
רבע כוס שמן זית
כף חומץ בלסמי
כפית מלח עשבים
מעט פלפל שחור
שן שום כתושה
2 כפות סילאן
לטחון הכל יחד, לתקן תיבול אם צריך.
לשפוך על הסלט ולערבב.