מיני מאפינס בטטה וחלב קוקוס


 

בשוק

*רגע לפני חממו תנור ל 180 מעלות

שמנו מעט את התבניות או לחילופין הכינו מנג'טים עבור תבנית של 36 מיני מאפינס / 12 מאפינס רגילים

לקרם הבטטה:

כוס ו-1/3 בטטה אפויה /מבושלת (יוצא בערך 2 בטטות בינוניות)

3/4 כוס חלב קוקוס (עדיף בלי חומר משמר)

1/3 כוס מים

7 תמרים קצוצים

2 כפות מייפל

1 כף מיץ לימון

1/4 כוס שמן קוקוס

לתערובת הקמחים:

1 כוס קמח תירס דק 1/2 כוס קמח אורז (עדיף מלא) 1/2 כוס קמח שקדים (אפשר גם עוד 1/2 כוס של קמח אורז אם אין) 1/2 כפית מכל אחד מהתבלינים: קינמון, הל, אגוז מוסקט, מלח, ג'ינג'ר וממש קמצוץ ציפורן.


פאי קרם קשיו, פלפל קלוי ופטריות

במט