top of page

ממרח עדשים ירוקות מונבטות, גרעיני חמנייה והרבה שום... טבעוני וללא גלוטן

  • תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטין
    שמרית גורן-בולוטין
  • 30 בינו׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 במרץ


בשוק

כוס ו- 1/2 עדשים ירוקות מונבטות

(מי שקשה לו לעכל עדשים יכול לבשל את העדשים המונבטות 25 דקות עד לריכוך)

1/2 כוס טחינה גולמית עדיף משומשום מלא

1 כפית מלח עשבים

1/4 כפית מלח גס

2 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

4 כפות גרעיני חמנייה

1/2 כפית כמון

4 שיני שום מעט פלפל שחור גרוס

צרור כוסברה

כוס מים


ממרח עדשים ירוקות מונבטות, גרעיני חמנייה והרבה שום.. טבעוני וללא גלוטן

במטבח

  • הכניסו את כל הרכיבים למעבד מזון ורק חצי מכמות המים והפעילו

  • בהדרגה הוסיפו את יתרת המים עד שמגיעים למרקם הרצוי

  • אם המרקם יצא נוזלי מדי אפשר להוסיף טחינה או גרעיני חמנייה, אם סמיך מדי הוסיפו מים.

ניתן לשמור במקרר עד חמישה ימים.



 מזמינה אתכןם להצטרף לקהילה שלי

תקבלו מתכונים והמלצות תזונה ראשונים..

אני לא חופרת..רק אומרת..


2 תגובות


שמרית גורן-בולוטין
שמרית גורן-בולוטין
09 באוק׳ 2019

היי, הכמות אחרי הנבטה.

לייק

sabotzer
09 באוק׳ 2019

האם כמות העדשים היא לפני ההנבטה או אחרי? במתכון של ממרח עדשים ירוקות. תודה רבה.

לייק

״ בכל דבר בטבע יש משהו מן המופלא ״  אריסטו.

  • Instagram
  • Facebook

הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page