בשוק
1/2 כוס אגוזי מלך
1/4 כוס אגוזי קשיו
1/4 כוס שקדים
1 כף סילאן/דבש טבעי/ מייפל טבעי
1 כפית תמצית וניל טבעית
2 כפות זרעי צ'יה
2 כפות פתיתי קוקוס ללא תוספות
חופן תותי ג'וגי ברי
7 תמרי מג'הול מגולענים
במטבח
הכניסו את האגוזים והשקדים למעבד המזון וטחנו בפולסים קצרים עד לקבל חלקיקים קטנים (במידה והכדורים מיועדים לילדים קטנים, אנא דאגו לטחון לגודל מאד קטן או לאבקה)
הוסיפו בהדרגה את התמרים למעבד המזון והמשיכו לעבד בפולסים קצרים
הוסיפו בהדרגה תוך כדי ערבוב את יתר החומרים עד שמתקבלת עיסה אחידה שנראית כמו בצק
מהבצק הכינו עיגולים וצפו אותם בקוקוס או קקאו או פיסטוקים
...ממליצה לשמור במקפיא ולהוציא כשבא לכם מתוק