top of page

ממרח בטעם חומוס מעדשים אדומות ואגוזים טבעוני וללא גלוטן

  • תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטין
    שמרית גורן-בולוטין
  • 31 בינו׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 במרץ


בשוק

1 כוס עדשים אדומות מושרות כחצי שעה ומסוננות

1/2 כוס מים

1 כוס טחינה משומשום מלא מונבט

1/2 כוס אגוזי מלך

מיץ מ 1/2 לימון

1 כפית מלח עשבים

1 שן שום


ממרח בטעם חומוס מעדשים אדומות ואגוזים טבעוני וללא גלוטן

במטבח

  • בשלו את העדשים עם שתי כוסות מים כחצי שעה עד שמתרככות

  • צננו וסננו מהנוזלים

  • העבירו למעבד מזון את כל הרכיבים וטחנו עד לקבלת מרקם רצוי

...אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף לימון או מים, אם המרקם נוזלי ניתן להוסיף אגוזים או טחינה...כדאי לטעום ולתקן תיבול בהתאם

תגובות


״ בכל דבר בטבע יש משהו מן המופלא ״  אריסטו.

  • Instagram
  • Facebook

הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page