top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

שוקולד ביתי בטעם מרציפן / טבעוני וללא גלוטן


 

בשוק

1/2 חבילה חמאת קקאו (או 1/2 כוס שמן קוקוס)

1/2 חבילה עיסת קקאו נא אורגני

1 כפית תמצית שקדים

2 וחצי כפות גדושות חמאת שקדים ללא תוספות

2 כפות סוכר קוקוס

1 כף שמן קוקוס

2 כפות מייפל טבעי


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

במטבח

רגע לפני..

*הכינו סיר שיושב בתוך סיר עם מעט מים, חשוב שהסיר העליון לא יגע במים ויתחמם רק מהאדים שיעלו כאשר המים ירתחו (שיטת בן מארי)

*שוקולד לא אוהב מים ולכן הקפידו לא להרטיב את העיסה אף לא בטיפת מים אחת

*חשוב שכל הרכיבים יהיו בטמפרטורת החדר

  • הכניסו לסיר הקטן את עיסת השוקולד וחמאת הקקאו/שמן הקוקוס עד שהם נמסים (חשוב שהאש תהיה מאד נמוכה)

  • ברגע שהעיסה נמסה -הורידו מהאש והוסיפו את שאר החומרים

  • ערבבו עד שהתערובת אחידה וחלקה

  • מעבירים לתבניות סיליקון מתאימות ומכניסים לפריזר להתקשות.

178 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page