ט"ו בשבט בשוקולד - מי לא אוהב שוקולד?


רגע רגע..אני לא מדברת על חפיסות השוקולד שאתם מכרסמים לכם בהנאה במשרד בין הארוחות או אלו שיש עליהם ציור של פרה..אלא אני מדברת על שוקולד אמיתי במלוא מובן המילה, 100% נא אורגני, כזה שמכינים לבד בבית.



יאמי..אצלנו הילדים מחסלים אותו ולכן עלי לעבוד בקצב מסחרר.

כשהם ניגשים למקפיא, מספיקה להם חתיכה אחת קטנה של שוקולד כי הוא הדבר האמיתי, מאד מרוכז ומריר עם מתיקות נפלאה וכל פעם טעם אחר מתווסף לפי מצב הרוח של אמא שלהם.

קקאו נא על כל רכיביו מככב אצלנו במטבח בכל צורה אפשרית, אני מתה על קקאו..אם לא שמתם לב.

אז תדעו, שכל השוקולד שנמצא בחנויות עובר תהליכים של קלייה ומחומם לטמפרטורה גבוהה. שוקולד שמכינים מרכיבים נאים (RAW) אינו מחומם מעל לטמפרטורה של 48 מעלות , כך שהוא שומר על הטעם, הצבע המרקם שלו וגם על ערכיו התזונתיים.

שוקולד תעשייתי הוא בדרך כלל שוקולד שמכיל הרבה מאד סוכר ומעט מאד קקאו איכותי, בגלל המחיר היקר של השוקולד, התעשייה ממעיטה ברכיבים שלו ומוס