top of page

גוואקמולי חרדלי

  • תמונת הסופר/ת: שמרית גורן-בולוטין
    שמרית גורן-בולוטין
  • 17 בפבר׳ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 6 במרץ

חזרתי אתמול ממקסיקו

היום בבוקר הלכנו ישירות לשוק האיכרים לקנות ירקות, פירות, נבטים, שקדים ..

מתה על שוק האיכרים הזה שיש לנו כאן בוולנט קריק, קליפורניה.


ree

כשחזרנו התחשק לי להכין גוואקאמולי קצת חריף אבל לא עם צ'ילי

שבוע שאכלתי צ'ילי עם כל דבר ורציתי לגוון


זה מה שיצא, ויצא מדהים!


ree

גוואקמולי חרדלי


אבוקדו שלם רך

צנונית קצוצה

בצל ירוק קצוץ

2 כפות ממרח חרדל אורגני איכותי

מיץ מלימון שלם

רבע כפית מלח שום

מעט פלפל


למעוך את האבוקדו בקערה קטנה, להוסיף תבלינים, סויה, מיץ לימון, חרדל ושמרי בירה

לערבב היטב, לתקן תיבול אם צריך.

להוסיף מעל את הצנונית והבצל ולהגיש.

יאמי!


הכנתי גם שעועית ירוקה מוקפצת בבלסמי ומעט שמן זית

בוק צ'וי שהוקפץ ב ברוטב קוקונס אמינו שום

וסלט ענק של נבטי חמניה, נבטי ברוקולי, קייל, עגבניות שרי וגזרים

מתובל בחומץ קוקונט אמינו ומיץ לימון ומעט מלח עשבים



ree

מה עוד יש לי בשבילכם?



רוצים להצטרף לקהילה שלי?

אני שולחת מדי פעם מתכונים וטיפים בנושאי תזונה ובריאות

לא חופרת..בהבטחה.



שאו ברכה, שבוע נפלא

Comments


״ בכל דבר בטבע יש משהו מן המופלא ״  אריסטו.

  • Instagram
  • Facebook

הכתוב באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ תזונתי או רפואי ואין בנאמר בו אלא בגדר המלצה בלבד​

bottom of page