top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

פטריות מוקפצות עם אפונה

ארוחת צהריים יכולה לפעמים להיות מאד פשוטה, כמה ירקות טריים מוקפצים וקטנייה קפואה


מה צריך?

חופן גדול של פטריות קרימיני לבנות וחומות (או כל סוג שתרצו) חתוכות גס

בצל לבן גדול קצוץ

4 שיני שום חתוכות גס

כוס אפונה קפואה

צרור גדול של כוסברה קצוצה

כפית אבקת קארי

חצי כפית מלח גס

רבע כפית פלפל שחור גרוס

רבע כפית צ'ילי גרוס




מה לעשות עם זה?


חממו מחבת עם מעט שמן זית, הוסיפו את התבלינים וערבבו כעשרים שניות. הוסיפו את הבצל וערבבו כמה דקות עד שמתכסה בתבלון ומתרכך מעט, הוסיפו את השום ועוד ערבוב של דקה, הוסיפו את הפטריות וערבבו כמה דקות עד שהן מאבדות מהנפח שלהן אך לא הופכות למימיות מדי, כעת הוסיפו את האפונה ותנו לה להתבשל במחבת כשלוש דקות.

הוסיפו את הכוסברה אחרי שסרתם את האש כדי שתשמור על הטריות שלה


בתאבון! כמה פשוט אה?

וטעים בטירוף

41 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page