top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

שנה ברילוקיישן וגלידת תות מטריפה

עודכן: 30 באפר׳ 2020

שנה שאנחנו פה

מתבקש שאכתוב פוסט נוגע ומרגש.

כל המילים תקועות מתרוצצות לי בכל תא ותא בגוף ואני מרגישה שהן עולות על גדותיהן

אבל..משהו מונע מהן להשתחרר לעולם...כרגע.



בשלב כזה אני לא נלחמת..יודעת שהן יהיו מוכנות-הן יצאו.

מה שכן מוכן לצאת זה המתכון המדהים הזה לגלידת תות מטריפה

שאני רוצה לחלוק אתכם באהבה

באמת שיצא ואוווו

הופתעתי מעצמי

גם הילדים שאלו, מה את הכנת את זה???

קצת נעלבתי האמת (חצופים)



גלידת תותים מטריפת חושים

15-20 תותים קפואים

1/2 זוקיני קפוא בקליפתו (כן כן..זוקיני)

1/2 כוס יוגורט טבעוני ללא סוכר /יוגורט קפיר ביתי או קנוי.

1/2 כוס חלב שקדים ביתי / קנוי איכותי ללא סוכר

1/4 כוס מייפל

כף תמצית וניל איכותית



להכניס למעבד מזון חזק או לבלנדר עצמתי את התותים, הזוקיני, הווניל, המייפל והיוגורט.

להתחיל להפעיל בפולסים ולהוסיף בהדרגה את החלב עד שמגיעים למרקם קטיפתי של גלידה.

לפזר מעל פסטוקים וקקאו ניבס ומה שבא לכם בעצם.

להגיש מיד או לשמור בקירור ולהוציא כעשר דקות לפני ההגשה.




756 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page