top of page
  • תמונת הסופר/תשמרית גורן-בולוטין

בראוניז שוקולד עשיר

עודכן: 7 בפבר׳ 2020


 

בשוק

לבסיס הבראוניז:

1/2 כוס שקדים

1/2 כוס קשיו

2 כפות חמאת קוקוס מומסת

2 כפות מייפל

14 תמרי מגהול מגולענים

1 כפית תמצית קוקוס איכותית

כמה גרגירי מלח גס

1/2 כוס קקאו

לשכבת השוקולד

1/4 כוס קקאו

1/4 כוס מייפל

1/2 כוס שמן קוקוס מומס

תמצית וניל


שוקולד ביתי בטעם מרציפן /  טבעוני וללא גלוטן

במטבח

  • הכניסו למעבד מזון את השקדים והקשיו וטחנו אותם עד שהגרגירים קטנים, אפשר להשאיר חתיכות גדולות במידה וזה לא מיועד לילדים קטנים.

  • הוסיפו פנימה את התמרים ושאר הרכיבים בהדרגה והפעילו את המעבד בפולסים עד שנוצרת תערובת אחידה ודביקה

  • את התערובת יש לשטח על תבנית עם ניר אפיה (אקולוגי) ולהכניס למקרר

  • כעת עברו להכנת שכבת השוקולד

  • המיסו את כל הרכיבים בבאן מרי עד שהתערובת חלקה ואחידה

  • שפכו את תערובת השוקולד מעל לשכבת התמרים והכניסו לפריזר.



זהו, הקינוח מוכן נכון, שהיה ממש קל?

הוא גם יכול להישאר בפריזר כשבועיים עד שיגיעו עוד אורחים

לא תאמינו כמה שזה טעים!

גם לכאלו שלא אוהבים תמרים כהגדרתם

יש כאלו בעולם אני יודעת ועדיין מתקשה להאמין...


 

אל תשכחו להציץ בתכנית החורף שלי

5 ימים של תזונה מפנקת ומחממת

שתיתן לכם אנרגיה וכוחות לקום בבוקר


ואם אתם לא רוצים לפספס אף מתכון מ ע כ ש י ו

תירשמו כאן ומבטיחה לשמור אתכם מעודכנים!

4,279 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page